Voertuigtype Merk Model

trekhaken en elektrosets

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een starre trekhaak voor de Land Rover Discovery III , een afneembare trekhaak voor de Land Rover Discovery III of een zwenkbare trekhaak voor de Land Rover Discovery III : bij ons vindt u voor bijna elk voertuig de passende trekhaak snel, eenvoudige en ongecompliceerd.

Model Vermogen Bouwjaar  
Land Rover Discovery III 2.7 TD 4x4 140kW / 190PS 07.04 - 09.09 verder
Land Rover Discovery III 4.0 V6 4x4 160kW / 218PS 10.04 - 09.09 verder
Land Rover Discovery III 4.4 4x4 220kW / 299PS 07.04 - 09.09 verder

starre trekhaak voor de Land Rover Discovery III

Bij een starre trekhaak voor de Land Rover Discovery III is het niet meer mogelijk om de kogelkop eraf te nemen, hij is vast verbonden met de traverse (vastgeschroefd of -gelast) en blijft daardoor altijd zichtbaar.

afneembare trekhaak voor de Land Rover Discovery III

Bij een afneembare trekhaak voor de Land Rover Discovery III heeft u de mogelijkheid om de kogelkop eraf te nemen. Daarbij moet u er rekening mee houden, dat de kogelkop altijd eraf moet worden genomen als hij niet wordt gebruikt. Men maakt daarbij een onderscheid tussen hand- en hefboomsysteem en volautomatische systeem.

zwenkbare trekhaak voor de Land Rover Discovery III

Bij een zwenkbare trekhaak voor de Land Rover Discovery III is de kogelkop vast verbonden met de traverse, d.w.z. hij hoeft niet gemonteerd noch gedemonteerd te worden. De kogelkop wordt via een draaiwiel in gebruiks- resp. rustpositie gebracht. In rustpositie, als de trekhaak niet nodig is, zijn kogelhals en contactdoos niet zichtbaar.