Menu

Onze medewerkers stellen zich voor

Wij nemen uw bestelling in ontvangst, staan u met goede raad ter zijde en geven informatie over levertijden. Daarnaast stellen we een, speciaal op uw voertuig afgestemde, prijsopgave voor u op of helpen u verder bij problemen met de montage. We staan voor u klaar, of het voor of na aankoop is.

Service-Hotline

Daniela
Alesandro
Alina
Andreas
Andreas
Anika
Beatrice
Christina
Heiko
Kathleen
Katja
Matthias
Melanie
Ronja
Stefanie
Sven

Retouren

Wij voeren voor u de telefonische afwikkeling van de in opdracht gegeven retourzendingen uit en houden contact met de dienstverlener over het bij u aan huis afhalen van de goederen. Nadat we de goederen hebben ontvangen en gecontroleerd, nemen we een beslissing over de hoogte van het bedrag aan te vergoeden kosten.

Kathrin
Anja
Janin
Kathi
Mandy
Manuela
Sabine

Technische-Helpline

Ten eerste geven we u advies wanneer er technische problemen zijn en helpen we u wanneer u vragen hebt over het inbouwen. Met onze praktijkervaring in uiteenlopende autowerkplaatsen zijn we, op het gebied van trekhaken en montage, de adviseur bij uitstek. Wanneer een trekhaak in één van onze Rameder Montage Points (RMP) wordt gemonteerd nemen we op afstand (remote) de codering van het voertuig over.

Ramon
Christian
Dean-Stephan
Jens
Kristian
Markus
Martin
Michael
Philipp

E-commerce

We specialiseren ons in het optimaliseren en het continu verbeteren van onze onlineshop. Daarbij is het onze hoogste prioriteit dat u de aankoopprocedure als gebruiksvriendelijk ondervindt. Via onze kanalen op social media of via onze newsletter, die door ons ook intern worden bewerkt, ontvangt u steeds actuele informatie over Rameder.

Lars
Mario
Melanie

Inkoop

We zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van al onze artikelen in de onlineshop. Daarnaast houden we ons artikelbestand steeds in het oog en analyseren we de markt op potentiële nieuwe fabrikanten en producten, om ons assortiment continu uit te breiden.

Andy
Johannes
Maria
Stephan
Steve
Tobias
Tobias

Boekhouding

Wij zijn verantwoordelijk voor alle bezigheden op het gebied van lonen, kosten en financiën. Overige taken zijn het opstellen van loonberekeningen en het opstellen van maand- en jaarafsluitingen in overeenstemming met de handelswetgeving.

Antje
Alena
Christin
Christin
Kathrin
Natalia
Patricia
Regina

IT

Wij ondersteunen in eerste instantie de gehele onderneming bij technische problemen en moeilijkheden. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de administratie van onze nogal uiteenlopende systemen, het onderhoud van het ERP-systeem SAP en het beheer van onze interne hard- en software.

Matthias
Daniel
Marvin
Marco
Paul
Philipp
Stefan

Magazijn

Bernd
Andreas
Bajram
Christian
Christoph
Daniel
Frank
Kadrush
Martin
Matti
Mevlud
Rene
Ronny
Sebastian
Sefer
Steffen
Thomas
Tom
Toni

Stagiaires

Philip
Susan
Tristan