169.000 producten constant op voorraad

Trekhaak voor LAND ROVER DISCOVERY III

Bij ons vindt u voor uw LAND ROVER DISCOVERY III een geschikte trekhaak. Zoek in de tabel hieronder eerst de uitvoering van uw LAND ROVER DISCOVERY III. Vervolgens kiest u de trekhaak die past bij deze uitvoering. Om de trekhaak te bestellen, kiest u 'verder gaan'.

Voertuigmodel Vermogen Bouwjaar  
Land Rover DISCOVERY III (LA_) 2.7 TD 4x4 140kW / 190pk 07.04- 09.09 verder gaan
Land Rover DISCOVERY III (LA_) 4.0 V6 4x4 160kW / 218pk 10.04- 09.09 verder gaan
Land Rover DISCOVERY III (LA_) 4.4 4x4 220kW / 299pk 07.04- 09.09 verder gaan

Vaste trekhaak voor de LAND ROVER DISCOVERY III

Bij een vaste trekhaak voor de LAND ROVER DISCOVERY III is de kogelkop niet afneembaar, maar permanent op de trekhaak-verbindingsstang bevestigd (vastgeschroefd of gelast) en is dus altijd zichtbaar.

Afneembare LAND ROVER DISCOVERY III-trekhaak

Bij een afneembare trekhaak voor de LAND ROVER DISCOVERY III kunt u de kogelkop eraf halen. U doet dit als de trekhaak niet in gebruik is. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen handmatige, hefboom- en volautomatische systemen.

Draaibare trekhaak voor de LAND ROVER DISCOVERY III

Bij een draaibare trekhaak is de kogelkop permanent aan de verbindingsstang bevestigd. U hoeft de kogelkop niet te monteren of te demonteren. De kogelkop wordt met behulp van een draaiwiel in de gebruiksstand of de ruststand gebracht. In de ruststand, dus als u de trekhaak niet gebruikt, zijn de kogelhals en de contactdoos niet zichtbaar.