137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u een trekhaak voor een Mitsubishi SANTAMO

U bent er bijna! U bent nog maar een paar klikken van uw nieuwe trekhaak voor uw Mitsubishi SANTAMO af. U hoeft nu alleen nog maar het type voertuig en tot slot de motor van uw Mitsubishi SANTAMO te selecteren.

Waarvoor al deze gegevens nodig zijn? Een trekhaak is een heel complex product. De markt voor auto-onderdelen kent een ontelbaar aantal systemen. Al naar gelang de Mitsubishi SANTAMO waaraan de trekhaak moet worden gemonteerd, moet eventueel een stuk uit de bumper worden genomen of moeten de kabels verschillend aan de te installeren elektrische set worden aangesloten. De selectiecriteria en de vragen hebben uitsluitend tot doel u de juiste trekhaak aan te bieden en daarbij iedere twijfel uit te sluiten, zodat tijdens de montage van de trekhaak voor de Mitsubishi SANTAMO alles optimaal verloopt.

Selecteer het model van uw voertuig:

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

Mitsubishi SANTAMO trekhaak stijve


starre Mitsubishi SANTAMO Anhängerkupplung

Bij een stijve Mitsubishi SANTAMO trekhaak is de kogelkop onbeweegbaar aan de dwarsverbinding vastgeschroefd of -gelast en is deze dus permanent klaar voor gebruik. Een stijveMitsubishi SANTAMO trekhaak is interessant voor klanten die heel vaak gebruik maken van een aanhanger of andere hulpmiddelen voor transport met behulp van de trekvoorzieningen. Het voordeel, in het bijzonder voor beroepsmatige gebruikers van de trekhaak, is dat de kogelhals niet van het voertuig hoeft te worden genomen. Dat is een arbeidsstap minder en is ook geldbesparend omdat het systeem met de stijve trekhaak het goedkoopst is.

  • voordelige trekhaak
  • geschikt voor frequente- en continue gebruikers
  • de kogelkop is niet afneembaar


Mitsubishi SANTAMO trekhaak afneembare


abnehmbare Mitsubishi Anhängerkupplung

Bij een afneembare Mitsubishi SANTAMO trekhaak kan de kogelkop eraf worden genomen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen afneembare Mitsubishi SANTAMO trekhaken met een handmatig of hefboomsysteem en die met een automatisch systeem. De verschillen tussen de systemen betreffen in eerste instantie de bedieningsmogelijkheden, het gemak en de prijs. Bij een volledig automatisch Mitsubishi SANTAMO trekhaaksysteem valt de voorgespannen kogelkop automatisch en hoorbaar op zijn geborgde plaats. In tegenstelling daarmee worden handmatige en hefboomsystemen handmatig voorgespannen en geborgd.

  • eenvoudig te bedienen
  • de kogelkop is afneembaar
  • evenwichtige prijs-prestatie-verhouding
  • het meest verkochte trekhaaksysteem

Mitsubishi SANTAMO trekhaak Zwenkbare


schwenkbare Mitsubishi SANTAMO Anhängerkupplung

Bij een zwenkbare Mitsubishi SANTAMO trekhaak is de kogelkop permanent aan de dwarsverbinding bevestigd. De kogel hoeft noch gemonteerd, noch gedemonteerd te worden. De kogelkop wordt met behulp van een draaiwiel in de gebruiksstand of de ruststand gebracht. Wanneer de kentekenplaat of onderdelen van de verlichting achter de Mitsubishi SANTAMO trekhaak schuilgaan, moet de kogelkop in de ruststand worden gedraaid. De kogelhals en de contactdoos zijn in dat geval niet meer zichtbaar.

  • onovertroffen gemak en uiterst eenvoudig te bedienen
  • de kogelkop hoeft niet, als deze niet in gebruik is, in het voertuig te worden gelegd
  • het allerduurste trekhaaksysteem
Eén stap terug

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming