Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Kofferruimtebeschermer configurator

beschermt tegen vuil worden, slijtage en vocht

Onze configurator voor kofferruimtebeschermers is speciaal op de wensen en behoeften van klanten toegespitst. Bij de aankoop van een kofferruimtebeschermer is het belangrijk dat deze ook geschikt is voor uw voertuig. Wij zijn niet alleen marktleider geworden in kofferruimtebeschermers die achteraf kunnen worden aangebracht, door onze klanten alleen met een optimale verhouding tussen prijs en prestatie en een omvangrijk productenassortiment voor ons te winnen. We hebben steeds de koers aangehouden u het zoeken naar het voertuig en het kiezen van de juiste kofferruimtebeschermer zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk te maken.

Iedere klant, of hij of zij nu ervaring heeft als doe-het-zelf automonteur of leek is, moet in staat zijn eenvoudig en zeker de voor zijn of haar voertuig geschikte kofferruimtebeschermer te vinden. Met meer dan 25.000 types voertuigen is het belangrijk dat de procedure om het juiste voertuig te selecteren, u visueel aanspreekt en innovatief is opgezet. Met dat doel is deze configurator ontwikkeld. Start uw aankoop van uw kofferruimtebeschermer hier met het selecteren van de fabrikant van uw voertuig.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming