Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Betaalmogelijkheden bij Rameder

U vindt hier een overzicht van alle door ons aangeboden betaalmogelijkheden.

Vorkasse

Betaling vooraf

Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra we hebben vastgesteld dat we het geld hebben ontvangen. Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen op onze rekening is bijgeschreven, wordt de aan ons gerichte bestelling door ons gestorneerd. We vragen hiervoor om uw begrip.

PayPal

PayPal

is een betaalservice waarmee u online-aankopen snel en eenvoudig kunt betalen, of u die nu bij eBay of in vele andere onlineshops hebt gekocht. PayPal wordt tegenwoordig door meer dan 100 miljoen leden wereldwijd gebruikt.

Creditkaart

Creditcard

Of het nu een Visa- of een Mastercard is, bij ons kunt u heel eenvoudig met uw creditcard betalen. De meest moderne versleutelingstechnieken zoals SSL (Secure Socket Layer) en 3D-secure bieden u de grootst mogelijke zekerheid. De communicatie vindt versleuteld met 256 bits SSL plaats via onze betalingsdienstverlener OGONE.

Mister Cash

Mister Cash

Mister Cash is een veilige betaalmogelijkheid volgens het EFT-principe (Electronic Funds Transfer, elektronische geldoverboeking). Klanten kunnen met hun Mister Cash-debetkaart tegoed van hun bankrekening rechtstreeks op het account overmaken.

Direct eBanking

Direct eBanking

is een rechtstreekse betaalprocedure met behulp van een veilig formulier en is niet aan een bepaalde bank gebonden. U wordt daarbij naar uw eigen bank geleid om daar de betaling uit te voeren. U behoeft zich niet te registreren.

Belfius Direct

Belfius Direct

Een bekend Online Banking System om uw financiën eenvoudig te beheren! Met Belfius Direct beheert u uw accounts en bankzaken op afstand en hebt u op elk moment toegang tot uw financiële informatie.

CBC Online / KBC Online

CBC Online / KBC Online

KBC- en CBC-online is een eenvoudig, gebruikersvriendelijk en snel betaalsysteem Exclusief voor klanten van de KBC en CBC Banks, dat veilige betaling via een kaartlezer garandeert.

ING Homepay

ING HomePay

Met ING HomePay hebt u zelfs niet eens een creditkaart nodig om uw online inkopen te betalen. U betaalt uitsluitend over de beveiligde verbinding Home'Bank! Uw betaling is 100% veilig dankzij de beveiligde Home'Bank-verbinding en deze service is voor Home'Bank-gebruikers gratis.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming