+++ Slechts voor een korte tijd - zomer promotie bij Rameder +++
Krijg nu tot 15% korting bij aankoop van geselecteerde Atera en Thule producten, zoals fietsendragers en accessoires!
Menu

Betaalmogelijkheden bij Rameder

U vindt hier een overzicht van alle door ons aangeboden betaalmogelijkheden.

Betaling vooraf

Betaling vooraf

Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra we hebben vastgesteld dat we het geld hebben ontvangen. Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen op onze rekening is bijgeschreven, wordt de aan ons gerichte bestelling door ons gestorneerd. We vragen hiervoor om uw begrip.

PayPal

PayPal

is een betaalservice waarmee u online-aankopen snel en eenvoudig kunt betalen, of u die nu bij eBay of in vele andere onlineshops hebt gekocht. PayPal wordt tegenwoordig door meer dan 100 miljoen leden wereldwijd gebruikt.

Bij Rameder kunt u zowel via PayPal Express in de winkelwagen als ook via PayPal tijdens de bestelprocedure betalen.

Creditcard

Creditcard

Of het nu een Visa- of een Mastercard is, bij ons kunt u heel eenvoudig met uw creditcard betalen. De meest moderne versleutelingstechnieken zoals SSL (Secure Socket Layer) en 3D-secure bieden u de grootst mogelijke zekerheid. De communicatie vindt versleuteld met 256 bits SSL plaats via onze betalingsdienstverlener OGONE.

Mister Cash

Mister Cash

Mister Cash is een veilige betaalmogelijkheid volgens het EFT-principe (Electronic Funds Transfer, elektronische geldoverboeking). Klanten kunnen met hun Mister Cash-debetkaart tegoed van hun bankrekening rechtstreeks op het account overmaken.

direct eBanking

Direct eBanking by Klarna

is een rechtstreekse betaalprocedure met behulp van een veilig formulier en is niet aan een bepaalde bank gebonden. U wordt daarbij naar uw eigen bank geleid om daar de betaling uit te voeren. U behoeft zich niet te registreren.

Belfius

Belfius Direct

Een bekend Online Banking System om uw financiën eenvoudig te beheren! Met Belfius Direct beheert u uw accounts en bankzaken op afstand en hebt u op elk moment toegang tot uw financiële informatie.

CBC/KBC

KBC Online / CBC Online

KBC- en CBC-online is een eenvoudig, gebruikersvriendelijk en snel betaalsysteem Exclusief voor klanten van de KBC en CBC Banks, dat veilige betaling via een kaartlezer garandeert.

ING Homepay

ING Homepay

Met ING HomePay hebt u zelfs niet eens een creditkaart nodig om uw online inkopen te betalen. U betaalt uitsluitend over de beveiligde verbinding Home'Bank! Uw betaling is 100% veilig dankzij de beveiligde Home'Bank-verbinding en deze service is voor Home'Bank-gebruikers gratis.