Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Dakdrager configurator

voor dakreling, fixpointbevestiging, dakgoot, normaal dak en T-sleufprofiel

Onze dakdragerconfigurator is speciaal toegespitst op de wensen en behoeften van onze klanten. Bij de aanschaf van een dakdrager is het belangrijk dat de dakdrager op het voertuig past. Wij zijn geen marktleider geworden in dakdragers die achteraf kunnen worden gemonteerd, omdat we onze klanten alleen maar hebben gewonnen dankzij de optimale verhouding tussen prijs en prestatie en een omvangrijk productenassortiment. We hebben steeds de koers aangehouden om u het zoeken naar het voertuig en het kiezen van de juiste dakdrager zo eenvoudig en zeker te maken als maar mogelijk is.

Iedere klant, of hij of zij nu in de werkplaats thuis is of een leek, moet in staat zijn eenvoudig en zeker de voor zijn of haar voertuig geschikte dakdrager te vinden. Met meer dan 25.000 types voertuigen is het belangrijk dat de procedure om het juiste voertuig te selecteren, u visueel aanspreekt en innovatief is vormgegeven. Met dat doel is deze configurator ontwikkeld. Start de aankoop van uw dakdrager hier met het selecteren van de fabrikant van uw voertuig.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming