Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Trekhaak configurator

stijve, afneembare en zwenkbare trekhaken

Onze trekhaakconfigurator is speciaal toegespitst op uw wensen en behoeften. Bij de aankoop van een trekhaak is het belangrijk dat deze ook geschikt is voor uw voertuig. Wij zijn marktleider geworden in trekhaken die achteraf kunnen worden gemonteerd, omdat we onze klanten voor ons hebben gewonnen met onze optimale verhouding tussen prijs en de prestatie en een omvangrijk productenassortiment. Bovendien hebben we steeds de koers aangehouden u het zoeken naar het voertuig en het kiezen van de juiste trekhaak zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk te maken.

Iedere klant, of hij of zij nu in de werkplaats thuis is of een leek, moet in staat zijn eenvoudig en zeker de voor zijn of haar voertuig geschikte trekhaak te vinden. Met meer dan 25.000 types voertuigen is het belangrijk dat de procedure om het juiste voertuig te selecteren, u visueel aanspreekt, eenvoudig en intuïtief is. Met dat doel is deze configurator ontwikkeld. Start uw aankoop van uw trekhaak hier met het selecteren van de fabrikant van uw voertuig.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming