Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Vloermatten configurator

Rubber vloermatten, autotapijten van velours en van naaldvilt

Onze vloermattenconfigurator is speciaal op de wensen en behoeften van klanten toegespitst. Bij de aankoop van vloermatten is het belangrijk dat de afmetingen van de vloermatten ook in uw voertuig passen. Wij zijn niet alleen hèt adres voor auto-accessoires zoals vloermatten geworden, omdat we uitblinken in een optimale verhouding tussen prijs en prestatie en een omvangrijk productenassortiment. We hebben steeds de koers aangehouden u het zoeken naar het voertuig en het kiezen van de juiste vloermatten zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk te maken.

Iedere klant moet gemakkelijk en vlug die vloermatten kunnen vinden, die in zijn of haar voertuig passen. Met meer dan 25.000 types voertuigen is het belangrijk dat de procedure om het juiste voertuig te selecteren, u visueel aanspreekt en innovatief is vormgegeven. Met dat doel is deze configurator ontwikkeld. Start de aankoop van uw vloermatten hier met het selecteren van de fabrikant van uw voertuig.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming