Let op: Vanwege de momenteel grote vraag wordt de levering van de goederen naar verwachting met 2-3 werkdagen vertraagd

137.000 producten constant op voorraad

Configurator voor een fietsendrager op de achterklep

voor maximaal vier fietsen

Onze configurator voor de fietsendrager op de achterklep is speciaal op de wensen en behoeften van klanten toegespitst. Bij de aankoop van een fietsendrager voor op de achterklep is het belangrijk dat de fietsendrager voor op de achterklep ook geschikt is voor uw voertuig. Wij zijn niet alleen marktleider geworden in fietsendragers voor op de achterklep, door onze klanten voor ons te winnen met een optimale verhouding tussen prijs en prestatie en een omvangrijk productenassortiment. We hebben steeds de koers aangehouden u het zoeken naar het voertuig en het kiezen van de juiste fietsendrager voor op de achterklep zo eenvoudig en zeker als mogelijk te maken.

Iedere klant, of hij nu garageklant of een particulier is, moet de geschikte fietsendrager voor op de achterklep van het voertuig snel en eenvoudig kunnen vinden. Met meer dan 25.000 types voertuigen is het belangrijk dat de procedure om het juiste voertuig te selecteren, u visueel aanspreekt en innovatief is vormgegeven. Met dat doel is deze configurator ontwikkeld. Start de aankoop van uw fietsendrager voor op de achterklep hier met het selecteren van de fabrikant van uw voertuig.

Rameder maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te garanderen. Als u verder surft in de Online-shop, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. In onze privacyverklaring vindt u aanvullende informatie.

Akkoord, ik geef toestemming