137.000 producten constant op voorraad

Zo koopt u een trekhaak voor een DS DS 3

U bent er bijna! U bent nog maar een paar klikken van uw nieuwe trekhaak voor uw DS DS 3 af. U hoeft nu alleen nog maar het type voertuig en tot slot de motor van uw DS DS 3 te selecteren.

Waarvoor al deze gegevens nodig zijn? Een trekhaak is een heel complex product. De markt voor auto-onderdelen kent een ontelbaar aantal systemen. Al naar gelang de DS DS 3 waaraan de trekhaak moet worden gemonteerd, moet eventueel een stuk uit de bumper worden genomen of moeten de kabels verschillend aan de te installeren elektrische set worden aangesloten. De selectiecriteria en de vragen hebben uitsluitend tot doel u de juiste trekhaak aan te bieden en daarbij iedere twijfel uit te sluiten, zodat tijdens de montage van de trekhaak voor de DS DS 3 alles optimaal verloopt.

Selecteer het model van uw voertuig:

Selecteer het model van uw voertuig uit deze lijst.

DS DS 3 trekhaak stijve


starre DS DS 3 Anhängerkupplung

Bij een stijve DS DS 3 trekhaak is de kogelkop onbeweegbaar aan de dwarsverbinding vastgeschroefd of -gelast en is deze dus permanent klaar voor gebruik. Een stijveDS DS 3 trekhaak is interessant voor klanten die heel vaak gebruik maken van een aanhanger of andere hulpmiddelen voor transport met behulp van de trekvoorzieningen. Het voordeel, in het bijzonder voor beroepsmatige gebruikers van de trekhaak, is dat de kogelhals niet van het voertuig hoeft te worden genomen. Dat is een arbeidsstap minder en is ook geldbesparend omdat het systeem met de stijve trekhaak het goedkoopst is.

  • voordelige trekhaak
  • geschikt voor frequente- en continue gebruikers
  • de kogelkop is niet afneembaar


DS DS 3 trekhaak afneembare


abnehmbare DS Anhängerkupplung

Bij een afneembare DS DS 3 trekhaak kan de kogelkop eraf worden genomen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen afneembare DS DS 3 trekhaken met een handmatig of hefboomsysteem en die met een automatisch systeem. De verschillen tussen de systemen betreffen in eerste instantie de bedieningsmogelijkheden, het gemak en de prijs. Bij een volledig automatisch DS DS 3 trekhaaksysteem valt de voorgespannen kogelkop automatisch en hoorbaar op zijn geborgde plaats. In tegenstelling daarmee worden handmatige en hefboomsystemen handmatig voorgespannen en geborgd.

  • eenvoudig te bedienen
  • de kogelkop is afneembaar
  • evenwichtige prijs-prestatie-verhouding
  • het meest verkochte trekhaaksysteem

DS DS 3 trekhaak Zwenkbare


schwenkbare DS DS 3 Anhängerkupplung

Bij een zwenkbare DS DS 3 trekhaak is de kogelkop permanent aan de dwarsverbinding bevestigd. De kogel hoeft noch gemonteerd, noch gedemonteerd te worden. De kogelkop wordt met behulp van een draaiwiel in de gebruiksstand of de ruststand gebracht. Wanneer de kentekenplaat of onderdelen van de verlichting achter de DS DS 3 trekhaak schuilgaan, moet de kogelkop in de ruststand worden gedraaid. De kogelhals en de contactdoos zijn in dat geval niet meer zichtbaar.

  • onovertroffen gemak en uiterst eenvoudig te bedienen
  • de kogelkop hoeft niet, als deze niet in gebruik is, in het voertuig te worden gelegd
  • het allerduurste trekhaaksysteem
Eén stap terug

BF_COOKIE_NOTE

BF_OK